Serialul Aile (Familie), cu Kıvanç Tatlıtuğ și Serenay Sarıkaya în rolurile principale, care se va ocupa de cele mai controversate aspecte ale conceptului de familie, s-a întâlnit cu publicul cu primul episod difuzat pe 7 martie Show TV.


Urmărește toate episoadele din Aile/ Famila Seriale turcesti Subtitrat in Romana pe Terasa Cu Carti. Terasa Cu Carti oferind cele mai recente actualizări ale serialei turcești Subtitrat în Romana Daily. Pe care îl puteți viziona liber și vă puteți bucura.
Nejat İşler, Canan Ergüder, Ushan Çakır, Umutcan Ütebay, Yüsra Geyik, Ecem Simge Yurdatapan și maeștrii actori Levent Ülgen, Emel Göksu și Nur Sürer însoțesc duo-ul format din Kıvanç Tatlıtuğ și Serenay Sarıkaya în serialul de lungă durată și amândouă. poveste.


Ahmet Katiksız este regizorul serialului, pentru care Hakan Bonomo a scris scenariul original.

Rezumatul seriei of Aile (Familia) este următorul;

În serialul de familie, Kıvanç Tatlıtuğ joacă personajul lui Aslan, iar Serenay Sarıkaya interpretează personajul lui Devin. În serial, Aslan, care este șeful familiei bogate Soykanlar, va discuta despre schimbarea echilibrelor din familie, despre evenimentele în curs de dezvoltare și despre cele mai controversate aspecte ale conceptului de familie atunci când îl va întâlni pe psihologul Devin, care este și el rănit în probleme de familie. .Distribuția serialului Aile (Familie) după cum urmează;

Kıvanç Tatlıtuğ ca Aslan Soykan

Liderul Soykanilor. În timp ce se luptă cu daunele pe care le-a lăsat în sufletul familiei sale, el încearcă să curețe afacerea întunecată pe care familia sa o duce de ani de zile. Este spiritual și amuzant. El deține un club de noapte numit „Volta”. Când se îndrăgostește de Devin, toate echilibrele din viața lui se schimbă.

Serenay Sarıkaya ca Devin Akın

Este un psiholog care încearcă să atingă viața oamenilor. Din cauza mamei și a tatălui ei, ea trebuie întotdeauna să lupte singură pentru ea și sora ei Yağmur. Este o femeie hotărâtă. Îndrăgostirea de Aslan, care are probleme cu familia ei ca ea, va aduce o schimbare majoră în viața lui Devin.

Nur Sürer ca Hülya Soykan

Mama lui Aslan este regina albina soykanilor. Dedicat să-și protejeze familia; este o femeie puternică și nesăbuită. Ea vrea ca copiii ei să trăiască după propriile reguli, dar îi împinge mai departe de ea însăși. A-și scutura autoritatea este cea mai mare frică a lui. Ea va începe să experimenteze cea mai mare frică a ei când Devin va intra în viața lor.

Nejat İşler ca Cihan Soykan

Este fiul cel mare al lui Soykanlar. El este oaia neagră a familiei. După un eveniment mare și sinuciderea tatălui său, el trebuie să se desprindă de familie și se transformă într-un om supărat și întunecat. El îi transferă lui Aslan toată munca murdară a lui Soykanlar. Deși acum este departe de familie, drumurile lui se vor încrucișa cu Aslan.

Canan Ergüder ca Leyla Soykan Sayıcı

Ea este sora mai mare a lui Aslan. Leyla, care a simțit presiunea mamei sale în fiecare perioadă a vieții, a făcut o căsătorie pe care nu și-a dorit-o. Este mama a doi copii. Leyla, care și-a pierdut toate culorile în timp, își va lua acum sforile vieții și va lupta pentru toate valorile pierdute.

Levent Ülgen ca İbrahim Soykan

unchiul lui Aslan. Cunoscut și sub numele de Ibo. Încă nu a putut digera că fratele său Yusuf, nu el însuși, a preluat familia la vremea lui. Prin urmare, el intră într-o competiție acerbă cu Soykans pentru a obține ceea ce merită. El încearcă să pună pietre în toate lucrările lui Aslan.

Emel Göksu ca Seher Soykan

Prețioasa bunica a lui Aslan, care are demență. Cu caracterul său ascuțit și încăpățânat, i-a obosit pe toți membrii familiei de el. Deși boala lui progresează, efectul asupra familiei este încă puternic. Deși fiul său s-a sinucis, el crede că este într-o călătorie și se va întoarce acasă la familia sa.

Mert Dizmen ca Tolga Sayıcı

El este ginerele lui Soykanlar. El este și directorul contabil al companiei de familie. A fost căsătorit cu Leyla cu impunerea lui Hülya. Este un om de care trebuie să fii atent, deoarece are o fire liniştită şi sinceră. Își iubește foarte mult fiicele.

Ecem Simge Yurdatapan ca Aysel

Aysel este fosta iubită a lui Aslan. Există o teamă de a-l pierde pe Aslan. Din acest motiv, ea crede că îl poate recâștiga defăimându-l pe Aslan și compătimindu-se. Îl iubește foarte mult pe Aslan.

Ushan Çakır ca Atilla Özyılmaz

Este nepotul lui Atilla Hayri. Ca și bunicul său, face afaceri cu familia Soykans. După relația de afaceri cu Aslan, lucrurile se vor încurca și vor fi probleme pentru familia Soykanlar.

Yüsra Geyik ca Yağmur

Ea este sora psihologului Devin. Ea caută în altă parte atenția pe care nu a văzut-o la mama și la tatăl ei. Plouă, e o fată dependentă de droguri. Ea se sinucide constant și o înnebunește pe sora ei mai mare Devin. Devin face tot posibilul pentru a-l ajuta pe Yağmur să trăiască o viață decentă.

Alți actori din seria Aile (Familie);

– İpek Tenolcay ca Neşe
– Ali Savaşçı ca İskoç
– Esma Yeşim Gül ca Ezgi
– Abdurrahman Yunusoğlu ca Turgut
– Ozan Gözel ca Ergun Akın
– Ekrem Türker
– Nazlıcan Demir ca Seda
– Yasin Konuksever
– Elif Korkmaz
– Alara Turan
– Elif Özkul
– Aybars Kuday
– Yusuf Soykan
– Ali Buğra Bıyıkçı ca Kaya
– Defne Piriçci