Flydubai havayolları ile seyahat etmek, özel yardım, para iadesi gibi birçok olanaktan yararlanmanıza yardımcı olacaktır. Flydubai havayolları ile Türkiye'ye bir seyahat planlıyorsanız bunu yapabilirsiniz. Türkiye'den Flydubai temsilcisi ile bağlantı kurmak istiyorsanız, bu numarayı çevirin ve uygun yardımı alın.

 

Fludubai Müşteri hizmetlerinin çalışma saatleri nedir?

 

Flydubai havayollarının müşteri hizmetleri 04:00 - 22:00 saatleri arasında mevcuttur, bu nedenle herhangi bir sorunuz varsa bu saatlerde onlarla bağlantı kurmanız gerekir.

 

Flydubai'ye e-posta gönderebilir miyim?

 

Temsilci ile bir arama yoluyla bağlantı kuramıyorsanız, sorgunuzu e-posta yoluyla göndermek, ilgili belgelerinizi göndermenize yardımcı olacağından, e-posta seçeneğini seçmeniz gerekir. Sorunuzu e-posta yoluyla göndermek için bu bağlantıyı tıklayın ve bir e-posta oluşturun. Bu e-postada sorgunun tamamını belirtmeniz gerekir ve çözümleri 24 saat içinde alırsınız.

 

Flydubai Türkiye'de nerelere uçuyor?

 

flydubai havayolları Ankara'da Ankara Esenboğa Havalimanı'na ve İzmir'de İzmir Adnan Menderes Havalimanı'na uçmaktadır.

 

Çözüm

 

Yukarıdakileri okuyarak flydubai müşteri hizmetleri hakkında bilgi edineceksiniz. Yine de, herhangi bir sorunla karşılaşırsanız, sorgularınızı göndermek için sosyal medya uygulamalarını kullanabilirsiniz.