Den gode nyhed er, at orale øvelser kan hjælpe med at lindre søvnapnø. Øvelser for mund og tunge er i fokus her.


Yoga og andre blide fysiske praksisser blev udviklet for at styrke svælget og det kardiovaskulære system, som igen kan forbedre vejrtrækningen.
Da søvnapnø påvirker nerverne i halsen, kan træning af disse muskler for at opretholde højere spændinger, mens du sover, hjælpe med tilstanden.
Da træning øger både forventet levetid og livskvalitet, så lad os undersøge fordelene ved søvnapnøøvelserne:


Værdien af motion for søvnapnø


Symptomerne på søvnapnø kan ofte lindres ved at tilpasse sin måde at leve på. En undersøgelse viste, at patienter med obstruktiv søvnapnø, som var engageret i regelmæssig kardiovaskulær aktivitet, havde en lavere chance for at opleve forværrede symptomer. De forbedrede pløkker har potentialet til at give større præstationer i det lange løb.

 


Derudover regelmæssig yogapraksis og modafinil køb kan hjælpe dig med at lære at trække vejret effektivt fra din mellemgulv, hvilket kan resultere i færre forhindringer i dine luftveje og den endelige løsning af din søvnapnø.


At strække musklerne i din mund, tunge og hals er lige så vigtigt som at træne dagligt. Orofaryngeale øvelser er en specifik type muskeltræning.


Kan søvnapnøsymptomer reduceres med orofaryngeale øvelser?


Dem, der lider af obstruktiv søvnapnø, kan finde lindring af orofaryngeale øvelser, som hjælper med at tone og styrke de muskler, der er direkte involveret i at holde luftvejene åbne, mens du sover. Det er ligesom at træne enhver anden muskel i din krop; forskellige træningsmetoder vil give optimale resultater for forskellige muskelgrupper.


Den svageste del af din mund vil afgøre, hvilke præcise øvelser der anbefales til dig.
De foreskrevne mundtlige øvelser for halsen bør prioriteres, hvis f.eks. dine tungemuskler komprimeres, mens du sover. Hvis din tunge glider tilbage i halsen, mens du sover, bør du arbejde på at forbedre din tunges muskeltonus.


Det er afgørende at kende de dele af din krop, du skal træne på, og hvorfor, da hyppig mund- og tungetræning kan hjælpe med at reducere dine søvnapnø-symptomer. Det kan gøre din CPAP-behandling mere effektiv, ellers kan du det køb provigil danmark.

 


Den anbefalede praksis er at holde drøbelen oppe i fem sekunder ad gangen, ti gange. Hold kæberne så langt fra hinanden som muligt, og skub tungen så langt tilbage mellem tænderne som muligt.


Når du sover, falder din tunge sammen på bagsiden af din hals, hvilket forårsager snorken og andre symptomer på søvnapnø. Tungeslip er en fremragende tungeøvelse. For at gøre dette skal du glide din tunge bagud, mens du trykker dens spids mod din hårde gane, bagsiden af din mund. Ti gange mere. Du kan endda få fordele til køb modafinil danmark.


Sæt din stemme på prøve Strålende selvsikker


Musklerne i din bløde gane og din øvre hals kan forbedres meget ved at synge. Når du bliver ældre, kan du se en aldrende tendens på dette område. Efter mindst tre måneders regelmæssig motion bør dem med moderat til mild søvnapnø se en forbedring i deres søvnkvalitet.