Hur kan det komma sig att barn inte längre har en klocka på armen? Behöver de inte längre lära sig klockan?

Jo, barn behöver verkligen lära sig klockan. Skolan lägger tre år och ett seriöst paket i läroplanen för att lära barn klockan. Men, hur ska det gå när inte barn generellt inte äger någon klocka?

Vi har tittat runt på marknaden och letat efter bäst köp av klocka barn. Vi har tittat på kvalité, garantier, bekvämlighet och haft en panel med barn 5-9 år resp 10-15 år som har fått välja ut den snyggaste barnklockan.

Vi fick en helt ny vinnare i år. Bäst i test; Torekovs barnklockor från Bjäre i Skåne.

De har presenterat två klockstorlekar och man kan välja på barnklockor i guld, silver, rosé eller matt svart. Spontan känsla när vi fick klockorna var ”wow, vansinnigt snygga klockor”.

Klockor för barn från Torekovs kan man få med klockarmband i mjukt äkta läder, nato eller deras premiumklocka i exklusiv mesh.

Att släppa en klocka barn gjuten i 316L stål och satsa på en absolut allergifri baksida i Titan, det är att spänna bågen hårt. De har dessutom valt glas i homogent safirkristallglas. Det är jordens näst hårdaste material, enbart diamant är hårdare.

Men, det som gör Torekovs barnklockor till vinnare är barnen och ungdomarnas tydliga utlåtande; ”snyggaste klockor barnkommer från Torekovs”.

Vi gratulerar Torekovs klockor; bästa barnklockan. Er läsare tipsar vi om att gå in här och köpa; Torekovs barnklockor.