U kunt elke vorm van Kamagra kiezen. De meeste mannen geven de voorkeur aan Kamagra orale gelei omdat het gemakkelijk te consumeren is in vergelijking met tabletten.

U hoeft slechts 1 pil of 1 sachet orale gelei per dag in te nemen. Neem nooit beide tegelijk. U kunt het op een lege maag of bij een maaltijd innemen.
Kamagra bevat hetzelfde ingrediënt als viagra, namelijk sildenafil. Het duurt 4 tot 5 minuten voordat het in je lichaam begint te werken en duurt ongeveer 4 tot 6 uur. Wanneer u stimuleert Het werkt door de bloedtoevoer naar uw penis te vergroten. Dit zal u helpen om een erectie te krijgen of te behouden.


De meeste mannen vinden 50 mg voldoende voor een sterke erectie. Deze dosering veroorzaakt zelden bijwerkingen. Als u een Kamagrabestellen of orale gelei wilt kopen, kunt u deze gemakkelijk vinden op een online platform of in de buurt van een drogisterij in uw straat. Vind gewoon de perfecte dosis voor jou. je kunt het proberen zonder begeleiding van een arts, maar als het niet werkt, praat dan met een arts of concealer en volgens hen kun je je dosis Kamagra verhogen.
Onthoud dat wanneer u Kamagra op een online platform koopt en uw bestelling arriveert, vergeet niet het recept op de achterkant zorgvuldig te lezen, zoals MFG-datum en EXP-datum. Als u verlopen medicijnen gebruikt, kunt u ernstige gezondheidsproblemen krijgen.